Nog maar negentien, maar Hoefkens is een héél grote fan: "Hij is dé linksback van Club Brugge"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties

Carl Hoefkens is héél tevreden met de evolutie van Bjorn Meijer bij Club Brugge

Nog maar negentien, maar Hoefkens is een héél grote fan: "Hij is dé linksback van Club Brugge"

Club Brugge stortte afgelopen zomer zes miljoen euro op de bankrekening van FC Groningen om Bjorn Meijer naar West-Vlaanderen te halen. Carl Hoefkens maakt de balans op en is tevreden van de flankverdediger.

Bjorn Meijer verteerde zijn transfer naar Club Brugge namelijk heel goed. “Vanaf de eerste training heeft hij zijn stempel gedrukt”, is Carl Hoefkens lovend op de webstek van FC Groningen. “Hij heeft loopvermogen, kracht en intensiteit.’

“Maar nu zet hij ook op aanvallend vlak stappen”, dendert Hoefkens door. “Hij wil zijn voorzet verbeteren én gevaarlijker zijn in het laatste derde van het veld. Daar kan ik als coach alleen maar tevreden over zijn.”

Vanaf de eerste training heeft Bjorn Meijer zijn stempel gedrukt bij Club Brugge

Carl Hoefkens

Van een inloopperiode - Meijer is nog steeds amper negentien - was dus eigenlijk geen sprake. “Bjorn heeft zich in de ploeg geknokt. Hij zit nu en dan eens op de bank, maar dat is vooral omdat er heel veel wedstrijden zijn. Hij is dé linksback van Club Brugge. Zeker als we met vier achterin spelen.” 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21685 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties