Concurrentie wordt weer wat straffer: Mats Rits staat opnieuw op het trainingsveld bij Club Brugge

Jelle Heyman
| 0 reacties
Concurrentie wordt weer wat straffer: Mats Rits staat opnieuw op het trainingsveld bij Club Brugge
Foto: © photonews

Mats Rits was vorig seizoen de metronoom op het middenveld bij Club Brugge maar een gescheurde kruisband zorgde ervoor dat hij lang aan de kant moest staan.

Rits was in de laatste speeldagen van de reguliere competitie helemaal on fire vorig seizoen. In de laatste 8 wedstrijden was hij goed voor 5 doelpunten en 4 assists. Slechts één wedstrijd bleef hij zonder beslissende statistiek. Die vorm wou hij maar al te graag doortrekken in de play offs maar na een halfuur op de tweede speeldag tegen Anderlecht scheurde Rits zijn kruisband.

Rits

7 maand later lijkt de revalidatie van de middenvelder afgerond te zijn want Mats Rits was opnieuw aanwezig op het trainingsveld om met de groep mee te trainen. Net tijdens de WK-break krijgt Rits dus de ideale gelegenheid om helemaal speelfit te raken voor de rest van het seizoen in de competitie, beker én Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21681 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties