Hendrik Van Crombrugge weet er alles van: "Groepsgesprek kan grote meerwaarde hebben"

Hendrik Van Crombrugge weet er alles van: "Groepsgesprek kan grote meerwaarde hebben"
Foto: © photonews

Bij Anderlecht hebben ze al heel wat meegemaakt de voorbije maanden en jaren. Geen beter figuur dan Hendrik Van Crombrugge om zijn mening te geven over een groepsgesprek.

Het ziet er naar uit dat de Rode Duivels een groepsgesprek zullen houden om alle frustraties die er bij de individuele spelers zitten naar boven te laten komen.

“Iemand moet het voortouw nemen, bij Anderlecht deed ik dat. Zo'n gesprek moet op gang komen en iedereen moet aan het woord kunnen komen”, zei Van Crombrugge bij Sporza.

“Sommige jongens hebben het moeilijk hun mening te geven. Dan is het aan iemand om groepsdynamiek in het gesprek te krijgen, zoals een schoolmeester die jongens moet aanduiden om te spreken.”

En dat zal bepalen of de opzet van het groepsgesprek er ook komt. “Want soms zijn het die stillere jongens die verrassend uit de hoek komen en blijkbaar met heel wat frustraties zitten. Dat is dan de grote meerwaarde van zo'n groepsgesprek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21813 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties