Jammer voor Nederland, maar Degryse wil Messi in de finale: "De hele wereld gunt het hem"

Bjorn Vandenabeele
| 3 reacties
Jammer voor Nederland, maar Degryse wil Messi in de finale: "De hele wereld gunt het hem"
Foto: © photonews

In de kwartfinale van het WK in Qatar staan Nederland en Argentinië tegenover elkaar. Het wordt wellicht net als in 2014 een dubbeltje op zijn kant.

In 2014 moest Nederland het onderspit delven tegen Argentinië na een strafschoppenreeks. Een scenario dat in Nederland ook voor dit jaar in de hoofden spookt.

Grote opdracht is Lionel Messi uit de match houden. “Volgens mij zal van Gaal hem op dezelfde manier als in 2014 opvangen: niet te snel happen en op het juiste moment ingrijpen”, zegt Degryse aan Het Laatste Nieuws.

Want Degryse verwacht wel wat van Messi. “Hij is nog altijd onvoorspelbaar. Het zou me niet verwonderen als de kwartfinale, net als in 2014, uitdraait op verlengingen en penalty's maar net zo goed pakt Messi in de 88ste minuut met een flits uit. Als één speler het kan, dan Messi wel. De hele wereld gunt het hem. Ze willen hem allemaal nog zien schitteren, liefst tot in de finale.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties