Anderlecht gaat Duranville deze winter nog laten gaan: weigering van 16-jarig toptalent noopt hen ertoe

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 32 reacties
Anderlecht gaat Duranville deze winter nog laten gaan: weigering van 16-jarig toptalent noopt hen ertoe
Foto: © photonews

Julien Duranville heeft 11 professionele matchen in het A-team van Anderlecht gespeeld en meer zullen het er waarschijnlijk niet meer worden. Het nog steeds maar 16-jarige toptalent vertrekt hoogstwaarschijnlijk deze winter nog.

Duranville en zijn entourage hebben duidelijk gemaakt dat ze niet gaan verlengen bij Anderlecht. De winger heeft wel nog een contract van anderhalf jaar, maar als paars-wit nog de volle pot voor hem wil vangen, moeten ze hem nu verkopen. En dat is waarschijnlijk wat er gaat gebeuren, want Anderlecht heeft geld nodig om het team te versterken.

Duranville zal minstens tien miljoen opbrengen en waarschijnlijk meer. De interesse van Borussia Dortmund is sinds vorige zomer niet bekoeld en de Duitse topclub wil het voor hem neertellen. Bij Anderlecht voelen ze zich machteloos, want ze wilden hem graag nog houden, maar gezien zijn weigering om bij te tekenen hebben ze weinig andere keuzes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21821 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties