Inhaalwedstrijd Eupen - Genk beroert de gemoederen opnieuw: "Geen enkel ander land is zo debiel" en "Pro League bezig met sociaal experiment?"

Inhaalwedstrijd Eupen - Genk beroert de gemoederen opnieuw: "Geen enkel ander land is zo debiel" en "Pro League bezig met sociaal experiment?"
Foto: © photonews

Het duel tussen KAS Eupen en KRC Genk moest vorige week vrijdag afgelast worden door de hevige sneeuw. De nieuwe datum stuit opnieuw tegen de borst.

Door de hevige sneeuwval kon de wedstrijd vorige week vrijdag niet afgewerkt worden, waardoor de match is uitgesteld naar woensdagavond 1 februari.

De match begint dan wel al om 18.45 uur, om niet samen met de halve finale van de Croky Cup tussen Union en Antwerp uitgezonden te moeten worden.

Geen ideaal tijdstip

"Dit is geen ideaal tijdstip", beseffen ze bij Genk. "We wilden met 800 naar Eupen op vrijdag, we hopen dat er nu zoveel mogelijk supporters kunnen meegaan. Maar het zal voor velen moeilijk worden om op tijd te komen."

En ook de supporters zelf vinden het alweer een heel jammerlijke zaak voor het Belgisch voetbal. Alles voor de fans was het devies nochtans dit seizoen met de nieuwe sterke man Lorin Parys ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21826 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties