Cercle Brugge gered door de VAR? "Buitenspel? Scheids moest spel al vroeger stilleggen"

Jelle Heyman
| 4 reacties
Cercle Brugge gered door de VAR? "Buitenspel? Scheids moest spel al vroeger stilleggen"
Foto: © photonews

Cercle Brugge wist in de blessuretijd de 0-1 van Standard uit te wissen maar had geluk toen een doelpunt van Standard 20 minuten eerder voor nipt buitenspel werd afgekeurd.

"Het was een bikkelmatch, niet mooi om naar te kijken", beseft Cercle-speler Deman maar al te goed na affluiten. "We wonnen vaker de tweede bal maar zonder zuivere doelkansen. Een punt pakken is niet slecht maar kan altijd beter."

Afgekeurd doelpunt

Het kan beter volgens Deman maar Standard kwam na 70 minuten al een eerste keer op voorsprong, toen werd het doelpunt afgekeurd voor buitenspel. "Die inworp daarvoor moet ook eens herbekeken worden", klinkt het.

"Ik heb dat ook proberen duidelijk maken aan de scheidsrechter. Ik ga op in het spel en geef me altijd voor de ploeg maar verwacht wel dat de wedstrijdleiding consequent is. In de eerste helft keurden ze een ingooi van mij af omdat ik met mijn voet op de lijn stond en de ingooi van Canak mocht gewoon doorgaan", analyseert Deman

Het is niet de eerste keer dat Cercle Brugge in de blessuretijd een belangrijk doelpunt maakt. "Vorige week tegen Gent bracht het ons de winst op, nu een gelijkspel. En als we alles bekijken, is het wel terecht", besluit Deman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties