Ondanks de malaise toch toptransfer voor Bruggeling op komst: "Dan kan hij naar Premier League, kijk maar naar Trossard"

Ondanks de malaise toch toptransfer voor Bruggeling op komst: "Dan kan hij naar Premier League, kijk maar naar Trossard"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neen, het gaat niet goed met Club Brugge. En dus laten ook gewezen spelers en coaches zich uit over de zaak.

Club Brugge speelt dit seizoen ver onder zijn niveau, ziet ook de 63-jarige Trond Sollied. Van 2000 tot 2005 was hij jarenlang coach van blauw-zwart.

Nu ziet hij dat het niet goed gaat met zijn ploeg van weleer, al ziet hij wel nog steeds een aantal lichtpuntjes bij momenten.

scott parker noa lang

"Niemand is elke week uitstekend, maar Hans Vanaken blijft een slimme speler", meent Trond Sollied in gesprek met Het Nieuwsblad.

En Sollied ziet nog een andere lichtpunt: "Als Noa Lang voor problemen kan zorgen, dan is Vanaken vrijer en draait hij beter."

Noa Lang

Om vervolgens ook meteen een grote toekomst te zien voor de Nederlander, die de laatste maanden opnieuw naar zijn beste vorm aan het toegroeien is.

"Als hij zo blijft spelen, dan kan hij naar de Premier League. Kijk maar naar Trossard." Er is al langer dan vandaag interesse van onder meer Leeds United, het nummer 17 uit de Engelse eerste klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties