Flankspeler Rode Duivels op weg naar Barcelona? "Hangt hiervan af"

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Flankspeler Rode Duivels op weg naar Barcelona? "Hangt hiervan af"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Carrasco is al enkele jaren een van de sterkhouders bij Atletico Madrid. Het zou dus ook kunnen dat de Belg volgend seizoen niet meer in Madrid rondloopt.

Want FC Barcelona-coach Xavi gaf voor Mundo Deportivo toe enorm geïnteresseerd te zijn in Carrasco. "Hij is een speler die ons zeker bevalt. We hebben een optie die Mateu (sportief directeur Barça, red) onderhandeld heeft en we zullen zien. Alles hangt af van wat er volgende week gebeurt."

Volgende week zit het seizoen van de Madrilenen erop, en zal Messi de knoop over zijn toekomst doorhakken. De mogelijke komst van de Argentijn naar Barcelona, zou die van Carrasco kunnen tegenwerken.

Diego Simeone houdt alvast rekening met het vertrek van zijn flankspeler. "Yannick heeft de mogelijkheid om naar Barcelona te gaan. Ik wil dat goede spelers blijven, maar als hij vertrekt dan wil ik hem bedanken voor alles", lijkt de Atletico-coach voor COPE  zich al neer te leggen bij een eventuele transfer.

Yannick Carrasco groeide de voorbije jaren uit tot een absolute sterkhouder van Atletico Madrid en wist met de Madrilenen in het seizoen 20-21 nog kampioen van Spanje te worden. Dit seizoen was de polyvalente flankspeler, die onder Simeone vaak als linksback werd uitgespeeld, goed voor 7 doelpunten en 3 assists in 35 competitiewedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties