Tania Mintjens bijt van zich af en komt met haar waarheid in stadionsdossier Antwerp en heeft ferm plan richting supporterparticipatie

Tania Mintjens bijt van zich af en komt met haar waarheid in stadionsdossier Antwerp en heeft ferm plan richting supporterparticipatie

Op de kampioenenhuldiging van Royal Antwerp FC werd ze door Paul Gheysens omschreven als een probleem. Nu heeft ze haar waarheid naar buiten gebracht.

De voorbije weken is het stadiondossier plots een hot topic geworden bij Royal Antwerp FC. Temeer omdat ook sterke man Paul Gheysens zich heeft gemengd in de debatten.

Als er niet dit jaar nog een oplossing komt, dan zou hij overwegen om gewoon een heel nieuw stadion te gaan bouwen. Een ferme beslissing.

Paul Gheysens
© photonews

In Het Nieuwsblad heeft Tania Mintjens nu een duidelijk voorstel gedaan in de andere richting en ook meteen haar waarheid gegeven.

"Ik ben een trotse Kempense, dat klopt. Maar er is ook veel verschenen de voorbije weken dat niet klopt. Ik ben de beste garantie voor Antwerp om op de Bosuil te kunnen blijven spelen."

Supporter in raad van bestuur

De eigenares van de gronden van de Bosuil heeft bovendien ook nog een aantal interessante voorstellen voor de club. Benieuwd of die er van zullen komen.

De opbrengsten van de tribunes zouden niet Gheysens, maar de club ten goede moeten komen, meent ze. “De supporters krijgen een vaste vertegenwoordiging in de raad van bestuur om erop toe te zien dat het clubbelang altijd primeert. Die vertegenwoordiger moet voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Dus ook voor ons.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties