Engeland maakt opnieuw indruk, ook Frankrijk doet het nodige

Engeland maakt opnieuw indruk, ook Frankrijk doet het nodige

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook op maandagavond waren er opnieuw heel wat interessante wedstrijden. We lijsten het zoals elke dag even op voor jullie.

Groep B

Frankrijk ontving Griekenland in een belangrijk duel met oog op het EK 2024 in Duitsland. Mbappé opende de score na de pauze vanop de stip, daar bleef het bij.

Ierland haalde het vrij vlot van Gibraltar met 3-0. Frankrijk heeft nu 12 op 12, Griekenland blijft tweede met 6 op 9. Nederland was bye door de Nations League.

Groep C 

Oekraïne klopte het Malta van Teddy Teuma met het kleinste verschil. Engeland maakte dan weer veel indruk.

Het klopte Noord-Macedonië met 7-0, met onder meer een hattrick van Saka en ook goals van Kane (2), Rashford en Philips. Engeland heeft 12 op 12, Oekraïne 6 op 9 en Italië was ook vrij door de Nations League.

Groep D 

Armenië klopte Litouwen in een belangrijk duel met 2-1, terwijl Turkije voor de verrassing van de avond zorgde tegen Wales: 2-0.

Groep H

Finland had zoals verwacht geen kind aan San Marino en won met 6-0. Het doet een goede zaak door de nederlaag van Noord-Ierland tegen Kazachstan (0-1) en het gelijkspel tussen Slovenië en Denemarken (1-1).

Groep I 

Bulgarije klopte Kosovo met 2-1, Israël deed hetzelfde tegen Andorra. Zwitserland raakte in eigen huis niet verder dan 2-2 tegen Roemenië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK Kwalificatie

Nieuwste reacties