'Vincent Kompany wil nu ook verdediger van Club Brugge naar Burnley halen'

'Vincent Kompany wil nu ook verdediger van Club Brugge naar Burnley halen'
Foto: © photonews

De transferhonger van Burnley is bijzonder groot. Vincent Kompany gaat daarvoor geregeld eens kijken in de Belgische competitie.

Na de promotie met Burnley wil Vincent Kompany bijzonder veel versterking binnenhalen voor het eerste seizoen in de Premier League. En daarvoor kijkt hij heel graag in de Jupiler Pro League.

Volgens TEAMtalk wil Kompany verdediger Jack Hendry naar Engeland halen. Voor de Schot zou het alvast een droom zijn die werkelijkheid wordt.

De speler van Club Brugge werd tijdens de eerste helft van het seizoen uitgeleend aan Cremonese, maar op vraag van Scott Parker kwam hij terug naar Brugge. Een groot succes werd dat niet, want Hendry speelde amper mee.

Naast Burnley toont met Sheffield United ook een andere promovendus de nodige interesse voor de speler van Club Brugge die nog tot 30 juni 2025 onder contract ligt in het Jan Breydelstadion. Zijn marktwaarde bedraagt volgens Transfermarkt op dit moment 3 miljoen euro.

Ook andere clubs uit de Premier League worden genoemd, zoals Wolverhampton, Crystal Palace, Fulham en Nottingham Forest, maar dat ziet Hendry zelf niet zitten, zo klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties