Nieuwkomer bij Club Brugge, Michal Skoras, kijkt naar één iets enorm uit en maakte dit al mee tegen Antwerp

Nieuwkomer bij Club Brugge, Michal Skoras, kijkt naar één iets enorm uit en maakte dit al mee tegen Antwerp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michal Skoras is één van de nieuwe gezichten bij Club Brugge. Hij kijkt al naar één iets enorm uit.

Skoras was één van de sterkhouders bij Lech Poznan in Polen vorig seizoen. Hij kwam tot 32 wedstrijden in de competitie en daar kwam hij tot negen doelpunten en vier assists. Niet alleen in de Poolse eerste klasse liet hij zich gelden. In Europa was hij zeer beslissend. Daar kwam hij tot vijf goals en drie assists in twaalf wedstrijden. 

Cristiano Ronaldo

“Mijn voetbalheld is Cristiano Ronaldo. Ik volgde hem van heel nabij toen hij bij Manchester United speelde. En als ik naar de Champions League kijk, volg ik Mbappé en Coman. Het is logisch dat je naar spelers op je eigen positie kijkt”, aldus Skoras op het YouTube-kanaal van Club waar hij zijn eerste Belgische interview geeft.

Het viel me op dat de fans ons enorm steunden

Hij maakte al een wedstrijd van Club Brugge mee en was onder de indruk. Hij kijkt er dan ook enorm naar uit om voor een vol Jan Breydel te spelen. “Ik woonde de wedstrijd bij waar we Antwerp klopten met 2-0 en het viel me op dat de fans ons enorm steunden. Ik kijk ernaar uit om hen live te horen als ik op het veld sta. Als speler stijg je daardoor boven jezelf uit en geeft het je zelfvertrouwen."

Het vol Jan Breydel was niet het enigste waar hij van onder de indruk was. "Ik was ook onder de indruk van het oefencomplex, al heeft Lech Poznan ook een nieuw trainingscentrum. Maar toen ik de fitness, de kleedkamers en de velden van Club Brugge zag, werd ik enthousiast over mijn transfer. Ik voel me goed na de eerste week hier. Iedereen helpt met en ik voel me heel comfortabel. Het voelt alsof ik hier al een jaar ben”, een gelukkige Skoras. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties