Snel schakelen in zoektocht naar verdediger? 'Club Brugge heeft ook deze twee in het vizier, maar dat zal moeten kosten'

Snel schakelen in zoektocht naar verdediger? 'Club Brugge heeft ook deze twee in het vizier, maar dat zal moeten kosten'

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De zoektocht naar een verdediger bij Club Brugge is heel dringend. Er is nu een nieuw profiel opgedoken.

Sylla en Mata zijn weg, Jack Hendry staat op vertrekken. Het moge duidelijk zijn: er is verdedigende versterking nodig bij Club Brugge.

In de zoektocht wordt enkele dagen voor de start van de competitie een tandje bijgestoken. Ronny Deila van zijn kant wil wel Dedryck Boyata nog niet bij voorbaat aan de kant schuiven.

Chidozie Awaziem
© photonews

Maar toch: de zoektocht is er. Terwijl Pascal Struijk niet zal komen naar Jan Breydel, zijn een aantal andere profielen mogelijk wel nog haalbaar.

Chidozie Awaziem staat al enkele dagen op de radar. Hij kan de nieuwe centrale verdediger worden van Club Brugge.

Alternatief

De 26-jarige Nigeriaan heeft een marktwaarde van 3,5 miljoen euro volgens Transfermarkt. Momenteel speelt hij bij het Portugese Boavista, waar hij nog twee jaar onder contract ligt. De speler zou zo'n twee miljoen euro moeten opleveren.

Met Harold Moukoudi heeft blauw-zwart nog een alternatief van vier miljoen euro achter de hand. Ook hij zal niet zomaar naar Brugge komen, zoveel is duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties