Groot vraagteken bij basiselftal van Anderlecht: "Alleen Riemer weet waarom hij speelt"

Groot vraagteken bij basiselftal van Anderlecht: "Alleen Riemer weet waarom hij speelt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk en RSC Anderlecht speelden zondag 1-1 gelijk. Voor analist Peter Vandenbempt lijkt het spel van paarswit nergens naar.

KRC Genk kwam pas in de 97ste minuut langszij via Tolu, maar voor Peter Vandenbempt hadden de Limburgers deze wedstrijd zeker mogen winnen.

“Chapeau voor Genk. Het contrast met wat Anderlecht daar tegenover zette, was heel erg groot”, laat Vandenbempt weten op Sporza. “Vanaf het kwartier met een man meer mogen voetballen en toch tot de rust niet in staat om Genk te controleren.”

Zwak spel van Anderlecht

In de tweede helft kwam Anderlecht wat beter voor de dag. Toch bleef Vandenbempt op zijn honger zitten. “Zo traag, ideeënloos en steriel gevoetbald, dat het pijn deed aan de ogen.”

Flips kon na zijn goede match tegen Westerlo niet bevestigen, maar Vandenbempt heeft met een andere pion bij Anderlecht meer problemen. “Dreyer staat er altijd in onder Brian Riemer, maar alleen de coach weet waarom”, klinkt het.

Riemer reageerde achteraf ook gepikeerd toen er opmerkingen kwamen over het spel. “Hij verwees dan een beetje cynisch naar de punten: 13 op 18. Maar dat is toch een discours dat niet eeuwig blijft duren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties