Het zelfvertrouwen is groot: Antwerp-speler doet zeer straffe uitspraak over toekomst

Het zelfvertrouwen is groot: Antwerp-speler doet zeer straffe uitspraak over toekomst
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Owen Wijndal wordt dit seizoen uitgeleend door Ajax aan Antwerp. De Nederlandse international, die op zoek is naar een nieuwe kans, heeft nog niet kunnen overtuigen.

Wijndal (23) heeft echter nog steeds grote ambities. In een interview met Nieuwsblad bekende Wijndal een droom te hebben: spelen voor Real Madrid. 

"Dat heb ik wel eens gezegd, ja. Een carrière is nooit eenvoudig. Ik verhuisde van AZ Alkmaar naar Ajax, dat momenteel een heel moeilijke periode doormaakt. Ik heb geen spijt van mijn overstap naar Ajax."

De Nederlandse full-back, die nu wordt uitgeleend aan Antwerp, gelooft nog steeds in zijn kansen om ooit het shirt van Real Madrid aan te trekken. Hij doet dan ook de straffe uitspraak over het bezitten van de kwaliteiten die nodig zijn.

"De beste spelers ter wereld zijn er. Ik ben nog ver verwijderd van dat niveau, daar ben ik me van bewust. Maar dat neemt niet weg dat ik intrinsiek geloof dat ik de kwaliteiten heb om dat niveau ooit te halen. Maar je hebt ook een beetje geluk nodig. Champions League-wedstrijden zijn cruciaal, want de hele voetbalwereld kijkt ernaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties