Serieuze aderlating voor STVV op komst? Amerikaanse club onderhandelt met STVV over goudhaantje

Serieuze aderlating voor STVV op komst? Amerikaanse club onderhandelt met STVV over goudhaantje
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jarne Steuckers is het seizoen uitstekend begonnen met Sint-Truiden. Zijn prestaties worden zelfs gevolgd tot aan de andere kant van de Atlantische Oceaan.

Sinds de komst van Thorsten Fink heeft Sint-Truiden zijn speelstijl flink wat veranderd, van een laag, compact blok naar een spel van balbezit en combinaties. Dit alles zou de spelmakers in de schijnwerpers moeten zetten.

Naast Mathias Delorge, die het hof is gemaakt door de Bundesliga, baart ook Jarne Steuckers opzien met zijn intelligente spel, zozeer zelfs dat hij in september voor het eerst werd opgeroepen voor de Belgische U21.

Maar dat is nog niet alles: naar verluidt staat er hem een transfer te wachten, deze winter al. Volgens Sacha Tavolieri zijn er gesprekken gaande tussen Sint-Truiden en Columbus Crew. De MLS-ploeg zou gebruik willen maken van een clausule in het contract van Steuckers.

Het vertrek van Steuckers zou een serieuze aderlating zijn voor STVV, dat dit seizoen ook stevig focust op jong talent. Binnenkort weer een Belg om in de gaten te houden in de Amerikaanse competitie?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties