Anderlecht-speler wordt de hemel in geprezen: "Hij is te goed voor de Belgische competitie"

Anderlecht-speler wordt de hemel in geprezen: "Hij is te goed voor de Belgische competitie"

Jan Vertonghen beleeft gouden dagen bij Anderlecht. De kapitein van paars-wit eist meer en meer de hoofdrol op, in de goede zin.

Ook afgelopen weekend tijdens de Brusselse derby speelde hij een grote rol in de overwinning. Hij gaf de assist voor het beslissende doelpunt in de extra tijd. 

Niemand lijkt grotere fan te zijn dan Marc Degryse. "Hij steekt er met kop en schouders bovenuit. Hij is in deze vorm eigenlijk nog te goed voor de Belgische competitie", vertelde hij bij de podcast 'vier nul'.

'Na zijn late transfer van Benfica naar Anderlecht was het wat moeilijker. Er was dan ook dat jaar met de elfde plaats. Hij wilde zoiets niet meer meemaken, dat zei hij ook."

Anderlecht steekt zijn grote ambities niet onder stoelen of banken. Jan Vertonghen heeft de kans om ook hier een rol in te spelen.

"Hij wil kampioen worden en zijn carrière verlengen. Vertonghen wil Europa in, dat merk je aan alles. Ik vind het mooi dat hij op zijn 36ste nog die honger heeft. Heel de club is zot van hem", besluit Degryse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties