Reactie Anderlecht-huurling bijzonder scherp voor Kortrijkse ploegmaats na nieuwe nederlaag

Jeroen Deheegher vanuit Jan Breydel
| 0 reacties
Anderlecht-huurling bijzonder scherp voor Kortrijkse ploegmaats na nieuwe nederlaag
Foto: © photonews

KV Kortrijk zit in steeds slechtere papieren. Tegen Cercle Brugge verloor het al voor de vierde keer in vijf wedstrijden.

KV Kortrijk leek met een 0-0 de rust in te trekken tegen Cercle Brugge, maar het slikte toch nog een doelpunt van Somers in de extra tijd. In de tweede helft maakte Cercle Brugge het snel af, met nog eens twee goals voor het uur. 

Wat liep er exact fout voor Kortrijk? "Het is moeilijk om een iets aan te duiden, er liepen verschillende dingen mis", zei Anderlecht-huurling Marco Kana na de wedstrijd. "Maar het is ook vooral de mentaliteit."

Niet scherp genoeg

"Het ligt niet aan de trainersstaf, want zij werken ongelooflijk hard. Maar de spelers moeten ook verantwoordelijkheid nemen op het veld. En ik ben de eerste om dat te doen", zei Kana nog. "We vechten wel, maar op sommige momenten zijn we niet scherp genoeg."

"Het eerste doelpunt is een stilstaande fase, daar zijn we niet scherp genoeg. De tweede goal is balverlies en de derde kan iemand in het midden gewoon doorlopen. Twee keer niet scherp genoeg. Zo'n momenten maakt dat je wedstrijden verliest", was Kana ook hard voor zijn ploegmaats. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties