📷 Na tal van stafleden: ook voorzitter stapt op bij KV Oostende

📷 Na tal van stafleden: ook voorzitter stapt op bij KV Oostende
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

De malaise bij KV Oostende gaat onverminderd voort. Ook voorzitter Frank Dierckens heeft zijn ontslag aangeboden.

Frank Dierckens laat op sociale media weten dat hij niet langer bestuurslid en voorzitter van KV Oostende is. “Met pijn in het hart moet ik meedelen dat ik vrijdag jl. ontslag heb genomen als bestuurder (en voorzitter) van de club. Een verdere samenwerking op het niveau van het bestuur bleek helaas niet meer mogelijk”, klinkt het.

Hij had een tijdje geleden nog geld aan de club overgemaakt om lonen van spelers te betalen. “Komt daarbij dat ik twee maanden geleden nog een financiële inspanning heb geleverd om de club te helpen maar de gemaakte afspraken werden daarna andermaal niet nageleefd.”

“De voorbije jaren en tot op het laatste moment heb ik geprobeerd om initiatief te nemen en gestreefd naar oplossingen. Om die reden koos ik er de voorbije maanden ook voor om wijselijk niet meer extern te communiceren. Mijn uitgebreide verhaal over hoe de zaken de voorbije jaren zijn verlopen, zal ik ten gepaste tijde nog wel doen maar nu wil ik alles eerst even laten bezinken en kijken welke stappen ik verder nog kan ondernemen.”

Op financieel vlak houd ik helaas een kater over aan mijn voetbalavontuur maar wel heb ik er veel nieuwe mensen leren kennen en maakte ik er deel uit van een schitterende community: medewerkers, sponsors, supporters,… Oprecht bedankt aan jullie allemaal voor de voorbije jaren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties