📷 OFFICIEEL Zoon van Birger Maertens heeft na zeven seizoenen nieuwe club gevonden

📷 OFFICIEEL Zoon van Birger Maertens heeft na zeven seizoenen nieuwe club gevonden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naguy Maertens, de zoon van Clublegende Birger Maertens, heeft een nieuwe club gevonden. Hij speelt volgend jaar voor eerstenationaler Royal Knokke FC.

Royal Knokke FC kondigt op zijn officiële kanalen de komst van Naguy Maertens aan. Het is de vierde versterking al voor de kustploeg die derde werd in eerste nationale.

“De linksvoetige flankverdediger komt over van K.V. Oostende en verzamelde er afgelopen seizoen 3 selecties voor de A-ploeg. Hij genoot z’n jeugdopleiding op het hoogste niveau bij Club Brugge K.V. (7 seizoenen) en K.V. Oostende (ook 7 seizoenen)”, klinkt het.

“Naguy combineert graag verder z’n universitaire studies met voetbal op hoog niveau en kiest resoluut voor een nieuw avontuur bij RKFC. Hij ondertekende een contract voor twee seizoenen.”

Vader Birger Maertens speelde maar liefst 14 jaar voor Club Brugge, zes jaar bij de jeugd en acht jaar bij het eerste elftal. Tot de zomer van 2023 speelde hij nog voetbal, toen bij Daring Brugge in het provinciale voetbal.

Naguy trekt dan weer weg bij KV Oostende. De kustploeg zit in financiële moeilijkheden en vond geen overnemer, waardoor het geen licentie kreeg en volgende week maandag het faillissement zal aanvragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties