🎥 Alle analisten en supporters zeggen haast hetzelfde over Kasper Schmeichel na nieuwe knoert van een blunder

🎥 Alle analisten en supporters zeggen haast hetzelfde over Kasper Schmeichel na nieuwe knoert van een blunder
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kasper Schmeichel werd de voorbije maanden meermaals door de mangel gehaald. Door Carl Hoefkens bij Standard, door de analisten en zelfs door de eigen supporters. Ook tegen Union SG in de Croky Cup was het opnieuw raak.

Union SG stond bij de rust 1-0 voor tegen RSC Anderlecht dankzij een doelpunt van Loïc Lapoussin, na een knappe actie van Sadiki. Maar het had gerust ook 2-0 kunnen zijn, want in het begin van de wedstrijd speelde Kasper Schmeichel een bal dramatisch in.

Sadiki en Rodriguez profiteerden toen niet van de situatie, maar het noopte bij de analisten en commentatoren alweer tot duidelijke uitspraken. "Dit helpt niet, Kasper Schmeichel. Veel te relax, dat je met die ervaring denkt zo'n bal te kunnen en mogen spelen, dat gaat er bij mij niet in", aldus Aster Nzeyimana bij VTM2.

Dit gaat nog meer vuur geven

Marc Degryse pikte meteen in: "Het is onwaarschijnlijk. Getelefoneerd, doorzichtig, ... Het is nog goed verdedigd van Rits, waardoor hij Schmeichel redt. Hij lag al onder vuur en dit gaat nog wat meer vuur geven. Te zelfzeker."

Bij het tegendoelpunt was het duidelijk dat Schmeichel de bal met moeite zag komen, maar ook daar kwam zelfs op de sociale media de nodige kritiek. Een bloemlezing vanop X, met toch wel een paar scherpe meningen - al zijn er ook die het voor de Deen opnemen en blijven opnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties