Verliezen Rode Duivels binnenkort nog een jong talent uit JPL aan een ander land? "Zal ervan afhangen wie eerst komt aankloppen"

Verliezen Rode Duivels binnenkort nog een jong talent uit JPL aan een ander land? "Zal ervan afhangen wie eerst komt aankloppen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 'Gouden Generatie' van de Rode Duivels is ondertussen op zijn einde gelopen. Maar dat wil niet zeggen dat er geen mooie nieuwe generatie kan aankomen.

In de Jupiler Pro League lopen er nog heel veel jonge talenten rond. Eerder dit jaar maakten bijvoorbeeld nog Mandela Keita en Arthur Vermeeren (toen nog bij Antwerp) hun debuut voor de Rode Duivels.

Maar er zijn er nog. Bij KRC Genk hebben ze met Konstantinos Karetsas en Noah Adededji-Sternberg nog twee grote talenten rondlopen. Beide spelers kunnen echter nog voor een andere nationale ploeg dan die van België kiezen.

Ze hebben allebei nog geen definitieve keuze gemaakt. Die laatste heeft al wel een duidelijke boodschap voor Domenico Tedesco. De bondscoach zal er snel bij moeten zijn.

"Ik kan ook nog voor Duitsland of Nigeria kiezen", stelt Adedeji Sternberg bij Het Belang van Limburg. "Het zal ervan afhangen wie het eerst komt aankloppen en waar ik het meeste toekomst zie. Gelukkig heb ik nog wat tijd om die knoop door te hakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties