Fases in Anderlecht - Antwerp en Genk - Union SG blijven beroeren, Frank De Bleeckere moet het helemaal ontgelden: "Stop ermee!"

Fases in Anderlecht - Antwerp en Genk - Union SG blijven beroeren, Frank De Bleeckere moet het helemaal ontgelden: "Stop ermee!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Professional Referee Department heeft zich namens Frank De Bleeckere ook deze week uitgelaten over een aantal cruciale fases in de Jupiler Pro League. De rode kaarten van Owen Wijndal en Christian Burgess passeerden de revue. De fans bleven andermaal op de honger zitten.

Bij het Professional Referee Department kwam Frank De Bleeckere zijn mening geven over de situaties tussen Wijndal en Thorgan Hazard enerzijds en tussen Burgess en Tolu anderzijds. En daar had Frank De Bleeckere wel wat over te vertellen dus.

"Ik denk dat de emoties in beide situaties die we vandaag bespreken de bovenhand hebben genomen", aldus De Bleeckere. "De focus op het voetbal werd een beetje verloren. Het is voor ons ook nu de moment om te tonen aan iedereen dat we dit niet meer willen zien."

Frank De Bleecker onder vuur voor zijn uitleg over belangrijke fases

"We moeten ergens een lijn trekken, dit is niet wat voetbal verwacht", klonk het uitvoerig in het filmpje met Dave Peeters. Dat werd door Eleven gedeeld op de sociale media, waarna er meteen heel wat reacties op kwamen.

Op de sociale media werd door heel wat supporters best wel venijnig gereageerd. Zij missen vooral een heleboel andere pittige fases dit weekend, met afgekeurde doelpunten in de Brugse derby onder meer. En er was nog veel meer waar wel wat discussie over was.

Ook de (wollige) manier van communiceren werd hard aangepakt door de supporters. Daardoor regende het dan ook reacties op de sociale media. We willen u een aantal van die reacties op de tweet van Eleven Sports niet ontzeggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties