STVV-speler komt zelf met update na zware botsing

STVV-speler komt zelf met update na zware botsing
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV draaide vrijdagavond een scheve situatie helemaal om tegen KV Mechelen. De Truienaars konden van een 2-0 achterstand terugkomen en met 2-3 winnen. Al waren er wel even wat zorgen om verdediger Rein Van Helden.

Bij een 0-0 tussenstand kregen we even een akelig beeld te zien. STVV-verdediger Rein Van Helden botste met de paal en bleef korte tijd roerloos naast het doel liggen.

Doelman Zion Suzuki verkeek zich op een vrije trap waarna Van Helden dan maar probeerde op te ruimen. Dat deed hij, maar met de nodige gevolgen. Hij klapte dubbel rond de paal en knalde daarna met zijn hoofd tegen de grond.

Van Helden werd op het veld meteen verzorgd, al werd het snel duidelijk dat de verdediger niet meer verder kon. Wolke Janssens nam zijn plaats in.

De hulpverleners stonden erop om hem per brancard van het veld te dragen, maar dat wou de speler zelf niet. Reservedoelman Jo Coppens en de clubdokters hielpen hem van het veld.

Nadien trok hij naar het ziekenhuis. Daar plaatste hij een update op zijn Instagram-verhaal waarmee hij de STVV-fans kon geruststellen. "Alles is oké, bedankt voor al de berichten", klonk het. Hij was duidelijk ook op de hoogte van de eindscore. "Ik ben zo trots op dit team!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties