Het keerpunt van het seizoen? Philippe Clement doet met Rangers enorm slechte zaak in titelstrijd

Het keerpunt van het seizoen? Philippe Clement doet met Rangers enorm slechte zaak in titelstrijd

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Glasgow Rangers, onder leiding van Philippe Clement, kregen zondag een flinke klap te verwerken. Er werd verrassend verloren van staartploeg Ross County.

Rangers doet geen goede zaak in de strijd om de titel. De ploeg van Philippe Clement heeft zondag verrassend verloren van Ross County dat voorlaatste staat.

Na een kwartier kwam Rangers op voorsprong. Na de rust liep echter alles mis. In minuut 47 kon Murrzay de bordjes gelijkhangen. Drie minuten later stond het al 2-1.

Het ging van kwaad naar erger voor Rangers. In de 69e minuut viel de 3-1. Tavernier kon kort voor het einde nog 3-2 maken vanop de stip, maar de ploeg van Clement kon niet meer gelijkmaken.

Een resultaat dat Rangers niet ten goede komt. Rangers staat nu tweede met 74 punten. Celtic is leider met 78 punten, maar heeft wel een wedstrijd meer.

Nicolas Raskin (ex-Standard) zat op de bank. Cyriel Dessers (ex-Genk) en Fabio Silva (ex-Anderlecht) stonden in de basis. Rabbi Matondo (ex-Cercle) en Kemar Roofe (ex-Anderlecht) kwamen later nog op het veld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties