'15 miljoen euro op tafel voor sterkhouder van Union SG'

'15 miljoen euro op tafel voor sterkhouder van Union SG'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union SG raasde als een trein door de reguliere competitie. In de play-offs vergaat het de mannen van trainer Alexander Blessin een pak minder.

Union SG opende de Champions’ Play-offs als leider, maar na drie opeenvolgende nederlagen zijn de Brusselaars leider af. De prestaties van het voorbije seizoen, ook in Europa, zorgen echter voor de nodige interesse uit het buitenland.

Zo staat Mohammed Amoura op het lijstje van heel wat clubs. Volgens het aprilrapport van het CIES Football Observatory is hij de spits met de grootste impact ter wereld, de vijf grote kampioenschappen niet meegerekend.

Vanuit Engeland zou er vooral interesse van West Ham en Tottenham zijn. La Capitale zegt dat beide ploegen al een eerste bod deden. West Ham zou 15 miljoen euro voorgesteld hebben aan Union SG als transfersom.

Minstens 20 miljoen euro voor Amoura

Het lijkt echter weinig aannemelijk dat de Brusselaars daarop zullen ingaan. De marktwaarde van Amoura bedraagt volgens Transfermarkt op dit moment 16 miljoen euro. Voor minder dan 20 miljoen euro zou Union Amoura niet laten gaan, aldus de Waalse krant nog.

Ook Brighton en Wolverhampton zouden de nodige interesse tonen. Afgelopen zomer haalde Union SG Amoura voor 4 miljoen euro weg bij Lugano.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties