Anderlecht houdt been stijf: ook 16 miljoen zal niet volstaan

Anderlecht houdt been stijf: ook 16 miljoen zal niet volstaan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar speelt Zeno Debast volgend seizoen? Het Portugese Sporting voert alvast vroeg de forcing en wil de concurrentie te snel af zijn. Zij staken hun voelsprieten al uit over de vraagprijs en willen een eerste formeel bod binnen sturen. Dat lijkt echter niet genoeg te zullen zijn.

Volgens het Portugese Record wil Sporting een bod van 16 miljoen euro naar Jesper Fredberg sturen. De CEO Sports van Anderlecht zal dat hoogstwaarschijnlijk afslaan. Hij staat immers sterk in de onderhandelingen.

Debast heeft nog een contract tot 2025 en er zijn meerdere ploegen geïnteresseerd. Fredberg wil minstens 18 miljoen euro en daarbij nog een hoop extra bonussen. 16 miljoen zal dus niet volstaan om hem te overtuigen, maar het water is wel niet meer zo diep.

Debast zelf heeft wel oren naar een verhuis naar Portugal. Een mooie competitie bij een grote club in een mooi land. Een ideale tussenstap om zich nog te vervolledigen als verdediger. 

Maar ook Ajax, Frankfurt, PSG en Milan werden al aan hem gelinkt. De tijd om de transfer af te ronden is nog groot genoeg en Fredberg kan het zich veroorloven te wachten.

Want stel je voor dat hij basisspeler is op het EK... Dan kan zijn waarde nog de lucht inschieten. Wellicht zal dat ook de insteek zijn van Anderlecht. Intussen wordt er wel al druk gespeurd naar een vervanger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties