"De Lukaku's zijn recht door zee, ze proberen het publiek niet te paaien met lieve praatjes en zeggen precies wat ze voelen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
"De Lukaku's zijn recht door zee, ze proberen het publiek niet te paaien met lieve praatjes en zeggen precies wat ze voelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen week was er een en ander te doen over een frappante uitspraak van Romelu Lukaku, die stelde dat na één applausvervanging in negen jaar bij de Rode Duivels niet alles vergeten en vergeven is. Een item dat ook de aandacht trok van analist en ex-spits Jan Mulder.

"Ik vraag mij af of ik een applauswissel had gewenst. Als je er drie hebt gescoord, wil je vier, en vijf, al is er nog slechts een minuut te gaan. Nee, zeven jaar Anderlecht zonder applaus: heerlijk", klinkt het in zijn HLN-column. 

"De Lukaku's zijn recht door zee. Ze proberen het publiek niet te paaien met lieve praatjes, ze zeggen precies wat ze voelen. Zullen ze de strijd met het ontevreden volk winnen? Of weegt de irritatie over één onhandige aanname zwaarder dan een hattrick van dezelfde voet?"

Jan Mulder besluit: "Ik, een bewonderaar van Romelu Lukaku, hoef mezelf vanavond niet tot applaus dwingen. Hoop dat de Lukaku-criticasters dat wel doen: hun bewondering dwingen en uiten, voor deze doeltreffendste aller Belgische puntspelers ooit geleefd."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties