Reactie "Hij heeft die specifieke kwaliteit, maar nog werk aan zijn tempo": Roberto Martinez evalueert zijn 'wit konijn', die toekomstplan uit doeken doet

Aernout Van Lindt Sander De Graeve
Aernout Van Lindt en Sander De Graeve vanuit Brussel
| 6 reacties
"Hij heeft die specifieke kwaliteit, maar nog werk aan zijn tempo": Roberto Martinez evalueert zijn 'wit konijn', die toekomstplan uit doeken doet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de WK-selectie van Roberto Martinez zitten toch wel een aantal verrassingen. Eentje daarvan laat ondertussen met zijn talent wel al zien dat hij er niet eens onterecht bij is. Al ziet de bondscoach ook nog werkpunten.

"Ik weet dat ik een beetje een nonchalante stijl heb, maar dat is gewoon mijn manier van spelen. Ik voel me op mijn gemak en ik kan een actie opzetten", aldus Adnan Januzaj na de wedstrijd in de catacomben van het Koning Boudewijnstadion.

"Mentaal en fysiek ben ik veel gegroeid tijdens mijn jaartje in Spanje, in een technisch sterke competitie. Misschien daarom dat ik ook in de WK-selectie ben opgenomen. Ik moet het verschil proberen maken, met doelpunten, assists of acties."

Spaanse competitie ligt me echt wel

"Ik ben 23 jaar en ik voel me goed in Spanje. De Spaanse competitie ligt me echt wel, al lag ook de Engelse competitie me wel. In Spanje voel ik me wel het beste, met mijn techniek gaat het ook wel goed. Ik wil op het hoogst mogelijke niveau spelen om nog beter te worden", sprak Januzaj ook over zijn toekomst.

Roberto Martinez was alvast tevreden van de invalbeurten van zijn 'wit konijn' in de WK-selectie: "Januzaj brengt die een-tegen-eenkwaliteit en is erg scherp aan de bal, maar hij moet wel nog wat wennen aan het tempo en de mannen rond hem. Zijn maturiteit staat me enorm aan. Hij kan zowel links als rechts zijn streng trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties