Rode Duivels sloten partnerschap met Pleegzorg Vlaanderen en les Familles d'Accueil maandag af samen met 400 pleegkinderen!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Rode Duivels sloten partnerschap met Pleegzorg Vlaanderen en les Familles d'Accueil maandag af samen met 400 pleegkinderen!

De Rode Duivels leven toe naar het WK in Rusland, maar blijven zich verder ook inzetten voor het goede doel. Zo sloten ze een partnerschap met Pleegzorg Vlaanderen en les Familles d'Accueil af samen met 400 pleegkinderen!

"Gedurende twee jaar waren Pleegzorg Vlaanderen en les Familles d’Accueil de sociale partner van onze Belgian Red Devils", laat de Belgische voetbalbond (KBVB) in een mededeling weten. Een partnerschap dat maandagavond na de wedstrijd tegen Costa Rica (4-1) nog eens extra in de verf werd gezet.

Zo'n 400 pleegkinderen mochten het veld betreden om de Rode Duivels succes te wensen in hun jacht op de wereldtitel. Na het WK kiezen de Rode Duivels een nieuwe sociale partner die ze voor de volgende twee jaar richting EURO 2020 met z'n allen zullen ondersteunen.

Het project tussen de Rode Duivels en Pleegzorg Vlaanderen / les Familles d’Accueil loonde. Ze zagen een stijging in het aantal gezinnen die interesse hebben om een pleeggezin te worden. Goede doelen die partner willen worden, kunnen voor meer informatie terecht bij an.de.kock@footbel.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties