Terwijl de toplanden knokken, hebben de Rode Duivels het té gemakkelijk? Filip Joos: "Ons rugzakje is nog leeg"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
Terwijl de toplanden knokken, hebben de Rode Duivels het té gemakkelijk? Filip Joos: "Ons rugzakje is nog leeg"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels gaan op cruise control door de groepsfase. Na twee poepsimpele overwinningen met drie goals verschil wacht hen tegen Engeland een slotwedstrijd die ze misschien zelfs liefst zouden verliezen. Die eenvoud heeft een keerzijde, weet Filip Joos.

"De Belgen spelen op dit WK 3 oefenwedstrijden. Ik lig nog wakker van die linksback van Tunesië. Dan zou het toch goed geweest zijn om nu een wedstrijd te hebben waarin je eens vol kon gaan", blikt de  Sporza-commentator van vanavond vooruit op Engeland-België.

De Rode Duivels zouden weleens kunnen schrikken - Filip Joos

Joos maakt zich vooral zorgen om het mentale aspect voor de komende twee weken. "Als je later in het toernooi ploegen tegenkomt met al hun problemen, dan zou het weleens kunnen dat de Duivels schrikken van wat die ploegen al hebben meegemaakt en in hun rugzakje hebben."

"Ons rugzakje is nog leeg", zegt hij. "Dat is niemand zijn fout. Ik heb op dit WK al veel wedstrijden bijgewoond en je voelt overal die enorme spanning. Als je dat nooit hebt meegemaakt en dan moet het ineens..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties