ohlOH Leuven
tieKVK Tienen
1-0
Thomas Matton (pen) 36'
2-0
Datum: 24/10/2007 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: King Power at Den Dreef
Bier tegen suiker
filip broos
| 0 reacties
Bier tegen suiker
Foto: © SC

Op woensdag 24 oktober maakt het Hageland zich op voor de derby tussen OH Leuven en KVK Tienen, een wedstrijd die voor beide supportersclans als 'de match van het jaar 'wordt bestempeld. OHL zal uit zijn op revanche na de 4-0 pandoering van afgelopen zaterdag in United en bij Tienen hoopt men na de 3-0 winst tegen Geel de klim naar boven verder te zetten.

Tienen begon met hoge ambities aan het seizoen maar de ploeg van Daniel Nassen kon nog geen gevolg geven aan deze verwachtingen. Thuis werd er nog maar 1 keer gewonnen en dat was met 3-0 tegen Geel, beter verging het de ploeg op verplaatsing waar zowel in Beveren als in Union werd gewonnen. KVK staat op een gedeelde 10de plaats met 10 punten uit 27. Jonas bogaerts keert na een boetezondag terug in de kern en zal waarschijnlijk aan de aftrap komen. De Tiense supporters rekenen massaal op Geebelen die afgelopen zondag zijn eerste van het seizoen maakte. Voor Mbonabucya komt deze wedstrijd nog te vroeg.

De ploeg van Rudy Cossey begon met nog hogere ambities aan het seizoen en speelde een aantal matchen op kampioenenniveau maar afgelopen zaterdag ging het met zware 4-0 cijfers onderuit op KVSK United.  OHL staat op een gedeelde 2e plaats op 5 punten van leider Hamme. Bij OHL rekent men op Bjorn 'El Toro' Ruytinx die in de derby verleden seizoen toch de netten wist bol te zetten en ook dit seizoen al goed bij schot is. Verder is het afwachten of de kleine heerser Boi Boi Mosia de Tiense defensie op een hoopje zal kunnen spelen.

Oud-Heverlee Leuven - KVK Tienen op woensdag 24 oktober om 20h30 aan stadion Den Dreef in Leuven.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK