cheChelsea
barBarcelona
1-0
Datum: 18/04/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Stamford Bridge
Barça krijgt zelfverzekerd Chelsea tegenover zich
Barça krijgt zelfverzekerd Chelsea tegenover zich
Foto: © SC

Vanavond staat de tweede halve finale van de Champions League op de agenda. Grootmachten Chelsea en Barcelona nemen het tegen elkaar op in Stamford Bridge. Kunnen de Londenaren de gedoodverfde favoriet en huidige kampioen afhouden?

Chelsea leeft alvast met vertrouwen naar de wedstrijd toe. Van de laatste elf wedstrijden werd er slechts één verloren: tegen Manchester City. Voor de rest staan er twee gelijkspelen en acht zeges op het conto van The Blues. "Barcelona heeft zwakke plekken en die moeten we blootleggen", zei Gary Cahill.

Barcelona blijft natuurlijk Barcelona: door vele kenners als de beste ploeg ter wereld bestempeld. In de eigen competitie staat zaterdag El Clasico op het programma, maar eerst gaat alle aandacht naar Chelsea. Pep Guardiola kan op vrijwel heel zijn kern rekenen nu ook Affelay terugkeert.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Barcelona is zelfs op verplaatsing favoriet. Een gokje bij BWIN op Chelsea daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Barça met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 165 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Chelsea wint u 475 euro.

Meer nieuws