barBarcelona
acmAC Milan
Datum: 03/04/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: Nou Camp Barcelona
Live Barcelona op zijn hoede voor AC Milan
Sam Soetaers
| 0 reacties
Barcelona op zijn hoede voor AC Milan
Foto: © SC

In de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League wisten AC Milan en Barcelona niet te scoren. Kunnen de geslepen Italianen Barça in de terugmatch uit het Kampioenenbal wippen? Je kan het nu live volgen bij ons met live- wedstrijdverslag.

Barcelona onderschat de bezoekers niet. “We kunnen geen moment rustig aan doen, want zij kunnen de wedstrijd op één moment naar zich toetrekken. Het zal heel zwaar worden voor ons”, aldus Pedro.

Als Barça erin slaagt voor het vijfde jaar op rij door te stoten naar de halve finales van de Champions League, evenaart het een record van Real Madrid. De Koninklijke bereikte tussen 1956 en 1960 ook vijf keer op rij minimaal de laatste vier.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Barcelona is favoriet. Een gokje bij BWIN op AC Milan daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Barça met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 126 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AC Milan wint u 900 euro.

Meer nieuws