Datum: 19/11/2013 20:15
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Play-offs (T)
Kroatië mag koffers stilaan pakken voor Brazilië
Kroatië mag koffers stilaan pakken voor Brazilië
Foto: © SC

IJsland heeft nog steeds een afspraak met de geschiedenis. Als het vanavond in Kroatië kan stunten, zal het qua inwonersaantal het kleinste land ooit op het WK worden.

Tot op heden is Trinidad & Tobago recordhouder. Dat land wist zich eerder te kwalificeren voor een WK-eindronde, met een inwonersaantal van om en bij het miljoen. IJsland kan nu nog veel straffer doen, want in het land wonen amper 315.000 mensen.

Een afspraak met de geschiedenis dus, ook voor twee 'Belgen': Eidur Gudjohnsen en Olafur Skúlason. Die laatste zal er wel niet bij zijn vanavond, omdat hij afgelopen weekend in de heenwedstrijd rood pakte na een fout op Perisic.

0-0

In de heenwedstrijd in IJsland werd het 0-0, dus is het nu aan Kroatië om het in eigen huis af te maken. De IJslandse goalie is er echter op uit om opnieuw de nul te houden en zo zijn land naar het WK in Brazilië te loodsen. Een warme zomer, zou het kunnen gaan worden voor het koude IJsland.

Kroatië is nog steeds de grote favoriet, maar IJsland kan en mag niet onderschat worden. Doordat Sigthorsson geblesseerd moet afhaken, zijn alle ogen voor het maken van een doelpuntje gericht op Gudjohnsen. Kan de speler van Blauw-Zwart scoren? Een doelpunt van hem zou alvast 420 euro opleveren bij een gratis bonus van 60 euro. 

Deze wedstrijd is volledig live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee! Extra tip: dankzij UNIBET kan u vanaf heden ook alle NBA-basketbal live bekijken. Niet twijfelen, doen!

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als IJsland wint, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 690 euro. Gewoon gokken dat IJsland naar het WK gaat kan al 330 euro opleveren. Zet dus in via UNIBET.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)