Reactie "Okereke kost meer dan mijn budget": En die stelt zich onbaatzuchtig op

"Okereke kost meer dan mijn budget": En die stelt zich onbaatzuchtig op
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Okereke leidde mee de feestgezangen in nadat zijn doelpunt Club Brugge op de Freethiel aan de overwinning hielp, maar de spits denkt vooral aan het teambelang. Als dat zo doorgaat, gaan ze in Brugge nog veel plezier aan hem beleven. Ook de coach van de tegenstander was onder de indruk.

Adnan Custovic stond de media in het Nederlands te woord en erkende dat zijn troepen het lastig hadden. "Dat score is logisch als je kijkt naar het budget. Okereke kost acht miljoen, dat is meer dan mijn budget." Die laatste maakte de 1-2 en was zo meteen belangrijk.

Al schenkt de Nigeriaan in de eerste plaats aandacht aan het ploegverband. "Ik wil vooral het team helpen. Of dat dan met doelpunten of assists is, doet er niet toe. We hadden voldoende kansen om de match vroeger af te maken, maar dat hebben we nagelaten. Gelukkig hebben we dat nog rechtgezet."

Het is normaal dat ik mij nog moet aanpassen 

In elk geval lijkt de integratie van Okereke bij blauw-zwart wel goed te verlopen. "Het is normaal dat ik mij nog moet aanpassen, zowel aan Club Brugge als aan de competitie." Zijn coach was alvast verheugd dat de debutanten het er zo goed vanaf brachten. "Ik ben blij voor de nieuwkomers, maar ook voor de andere jongens."

Een andere opsteker voor Clement was de mentale sterkte die hij vaststelde bij zijn ploeg. "Vanaf de eerste seconde hadden we de match in handen. De eerste bal die in onze zestien meter kwam, was een penalty. Dan geef je de tegenstander vertrouwen en energie. Dit was het slechtst mogelijke scenario, maar we hebben geen enkele seconde getwijfeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties