Geel zet zich mee op kop

Door een afgetekende 0-3-overwinning bij Tienen heeft Verbroedering Geel zich naast Dessel en Zulte-Waregem op kop van het klassement gezet. Bij de rust stonden de Brabanders al met 0-2 in het krijt na twee doelpunten van Omelianovitsj, waarvan één op strafschop. Na de rust scoorde Rocky Peeters het derde doelpunt.

FC Brussels behaalde haar eerste zege van het seizoen. Ronse moest er met 0-3 aan geloven. Ook Brussels stond bij de rust al 0-2 voor via Culek en Kinet. Via een owngoal werd het 0-3.

Denderleeuw speelde voor de derde opeenvolgende keer gelijk. Alle doelpunten tegen Roeselare vielen in de tweede helft. Barbé en Lahousse brachten de bezoekers twee keer op voorsprong, maar Vandenbrande en Mundala zorgden telkens voor evenwicht.