Enkelblessure voor Traoré

Enkelblessure  voor Traoré

Namandian Traoré was zeer blij na zijn doelpunt tegen Sint-Truiden. Maar dat geluk heeft niet lang geduurd, want de festiviteiten moet de aanvaller van Charleroi bekopen met twee weken rust.

In die bewuste wedstrijd had Traoré zijn ploeg, al na vier minuten op een 1-0 voorsprong gebracht. Vooral niet vergeten dat het ook zijn eerste wedstrijd was voor de Karolo's. Met het nodige enthousiasme wilde de aanvaller zijn doelpunt vieren, maar zover kwam het dus niet. Gevolg van het enthousiasme was een verzwikte enkel.

Hoewel Traoré het nog ruim twintig minuten volhield, betekende de enkelblessure een voortijdig einde van de wedstrijd. Vanaf de bank moest hij toezien hoe Sint-Truiden langszij kwam.

Traoré is niet de eerste, die het slachtoffer wordt van te enthousiast juichen. Bijna twee jaar geleden hield Kristof Snelders aan festiviteiten een gebroken neus over. Martin Palermo kwam er in diezelfde novembermaand nog slechter vanaf. De Argentijnse aanvaller hield een dubbele beenbreuk over aan zijn doelpunt. Bij het bekerduel met Levante bleek een muurtje niet bestand tegen het enthousiasme van de Villarreal-aanhang. En dat kwam deels op Palermo terecht die daarbij zijn linker kuit- en scheenbeen brak.