Geluk voor Delbroek, dankzij Dufer?

Geluk voor Delbroek, dankzij Dufer?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wilfried Delbroek (KHZ) was oorspronkelijk twee duels geschorst na z'n uitsluiting op het terrein van Sporting Charleroi. De centrale verdediger van Heusden-Zolder haakte Dufer in het strafschopgebied. Gevolg: rode kaart voor Delbroek en strafschop en de gelijkmaker (1-1) voor de Zebra's. In de slotminuut won Charleroi zelfs nog met 2-1.

Delbroek was stomverbaasd toen hij met rood van het terrein moest en hij zag dat de bal op stip belandde. Na de wedstrijd gaf Dufer (Charleroi) meteen toe dat hij niet meer bij de bal kon en zich liet vallen. Heusden-Zolder verwees hiernaar toen het in beroep ging tegen de schorsing van twee speeldagen, waardoor Delbroek ook de derby tegen KRC Genk op de 17de speeldag zou moeten missen. Die schorsing werd nu gehalveerd en teruggebracht tot één speeldag. Dat betekent dat Delbroek er alleen in de thuiswedstrijd tegen Lierse niet bij zal zijn.

Igor De Camargo zit met griep. De technische staf hoopt hem fit te krijgen voor het levensbelangrijke duel van zondagmiddag uit bij Bergen. Delbroek en Matoukou keren dan waarschijnlijk terug in de basis. Beide sterkhouders waren geschorst tegen Standard.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties