Oulare met KHZ naar Turkije

Oulare met KHZ naar Turkije
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Soulemane Oulare trekt met neo-eersteklasser Heusden-Zolder vanaf 3 januari op winterstage naar Kemer, in Turkije. De Guineër mag bij de Limburgers proberen een contract af te dwingen. In dat geval is hij meteen na de winterstop inzetbaar, in zowel competitie als beker.

Een tijdje geleden testte Oulare nog bij Lokeren, maar toen was zijn fysieke conditie nog niet optimaal. De aanvaller heeft in de tussentijd niet stilgezeten en zou er nu veel beter voorstaan. Volgens insiders zou Oulare er helemaal klaar voor zijn. Vroeger vormde de donkere aanvaller samen met Branko Strupar het succesvolle spitsenduo bij KRC Genk. Hij speelde bij Racing tussen 1996 en 1999. Daarna trok hij naar Fenerbahçe, Las Palmas en Stoke City. Nu zat hij al een tijdje zonder club. In een ver verleden was hij ook actief voor KSV Waregem en Beveren SK.

De overgang van Justice Wamfor naar KHZ is nog steeds niet rond. Sportief manager Paul Theunis van KRC Genk liet zich zelfs interesse voor Dimitri De Condé van KHZ ontvallen. De Condé is wel volledig eigendom van KHZ en behoort niet tot de uitgeleende Genk-garde. Heusden-Zolder nam de speler over van het failliete Lommel halverwege vorig seizoen. Een transfer is ten vroegste voor volgend seizoen. Ook over Domen Bersnjak zou nog gepraat worden. Genk zou de speler niet willen terugnemen van Heusden-Zolder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties