Contractverlenging Broos vrijwel rond

Contractverlenging Broos vrijwel rond
Foto: © SC

Gisteren trainde Anderlecht voor het eerst dit jaar. De ploeg werd door Broos in twee verdeeld. De ene helft mocht dan fysische tests doen, terwijl de andere mochten joggen in de sneeuw. Dit vooral omwille van de staat van het veld, dat niet toeliet om erop te spelen. Vandaag worden de groepen dan omgekeerd. De uitslag van deze testen zijn morgen geweten, wat net op tijd is voor het vertrek naar de winterstage. Dinsdag immers vertrekt Anderlecht naar Gran Canaria.

Clayton Zane kan echter niet mee op trainingskamp omdat hij opnieuw een knie-operatie moet ondergaan. Ook Ilic, die vermoedelijk naar Vitesse verkast, vertrekt niet mee op oefenstage. Voor Ilic zijn overigens ook nog La Palmas en Bergen mogelijke geïnteresseerden.

Alle anderen, 32 spelers in totaal, mogen echter mee, zelfs Jestrovic en Lovré die net terugkeren uit hun zware blessure. Zij zullen echter een individueel trainingsprogramma afwerken.

Kersverse Anderlecht manager Herman Van Holsbeeck komt op het einde van de stage ook even over naar de Canarische Eilanden, hij gaat dan onder andere verder praten over de contractverlenging van Hugo Broos, die bijna rond is. Van Holsbeeck sprak immers met Broos net voor de eerste training, en zei achteraf dat alles vrijwel in kannen en kruiken is voor het nieuwe contract en dat op de stage de laatste puntjes op de i gezet zullen worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties