Rode Duivels trekken naar Noorwegen

Rode Duivels trekken naar Noorwegen
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Het oefenprogramma van de Rode Duivels ter voorbereiding van de WK-kwalificaties krijgt stilaan vorm. De komende maanden speelt het Belgisch nationaal team tegen Frankrijk, Nederland en Duitsland. Daar worden met Turkije en Noorwegen wellicht nog twee sterke tegenstanders aan toegevoegd.

De interland tegen Turkije is wel nog niet helemaal zeker. De Turkse en de Belgische bond zijn het al wel eens, maar men wacht nog steeds op toestemming van het Ministerie van Binnenlandse zaken en de Brusselse politie. Een duel tegen de Turken is niet alleen sportief, maar ook financieel erg aantrekkelijk: het Koning Boudewijn Stadion zal zowiezo bijna helemaal vol zitten, want naast de Belgische supporters zullen er waarschijnlijk ook een hoop Turkse supporters uit België komen kijken. Als alles goed gaat, zal het duel op 28 april gespeeld worden.

Het duel tegen Noorwegen staat wel al vast. Op 18 augustus trekken onze Rode Duivels naar Scandinavië om het daar op te nemen tegen de Noren, die pas in de barrageduels verslagen werden door Spanje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties