Kreeg Goots opzettelijk rood?

Kreeg Goots opzettelijk rood?
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Opnieuw heibel in de Bosuil. Het bestuur verdenkt “Patje Boem Boem” ervan om opzettelijk een rode kaart gekregen te hebben in de match tegen Westerlo.

In de 58ste minuut scoorde Goots voor Antwerp, maar tijdens zijn viering van het doelpunt ging hij zijn boekje te buiten en kroop hij op de omheining.

Daardoor kreeg hij terecht een gele kaart. 10minuten voor tijd dan, begon hij op de grond te vechten met Bjorn De Coninck, waardoor het zware verdict kwam: Rood!

Na de uitsluiting ging het bergaf bij Rood en Wit en zagen ze de 3punten naar het andere kamp gaan, doordat Westerlo hun achterstand omboog van 0-1 naar 2-1.

Een reactie van het Antwerpkamp:'Dit heeft hij opzettelijk gedaan. Het is mijn karakter niet om naar dergelijke adjectieven te grijpen. Als je het al dan niet opzettelijk noemt, dan vraag je je toch af waarom een speler van 37-jaar op een dergelijke oerstomme manier aan een tweede gele kaart geraakt.
Zijn uitsluiting had er veel, zoniet alles, mee te maken dat we de wedstrijd verloren.', aldus Karel Vertongen, ondervoorzitter bij Antwerp.

Ook een reactie van Patrick Goots:'Het is al van nieuwjaar dat er een lobby in de club bezig is mij aan het zwart te maken. Het is heel laag tegen de grond maar ik kan er mij moeilijk tegen verweren.
Het was een verkeerde actie, dat geef ik toe. Maar wat dan met mijn doelpunt? Dat was ook per toeval zeker? Ik zou veel kunnen zeggen maar dat doe ik niet. Kom binnen vier of vijf maanden nog eens terug als mijn contract afgelopen is, dan zal ik de waarheid uit de doeken doen. Ik zweer op de ogen van mijn twee kinderen dat ik niet opzettelijk rood pakte.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties