Bocholt en Lommel verliezen punten

Bocholt en Lommel verliezen punten
Foto: © SC

Minicup Lommel en Eurosport Bocholt hebben in de strijd om een play-off ticket belangrijke punten laten liggen ten opzichte van concurrent TLR Antwerpen 2000. De Antwerpenaren wonnen met 7-5 van ST Rekem terwijl Lommel en Bocholt beiden hun wedstrijd van de achttiende speeldag verloren. MC Lommel verloor zoals verwacht van leider Kickers Charleroi. Bij de rust stond het al 0-3 voor de Henegouwers maar na de rust kwam Lommel nog gevaarlijk dichtbij, eindstand 3-4. ES Bocholt verloor enigszins verrassend op het veld van Juventini Beyne. De Luikenaars won met nipte 4-3 cijfers.

Het nummer twee van de competitie, Action 21 Charleroi, blijft mooi in het spoor van buur Kickers Charleroi. Dit keer veegde het de vloer aan met T-Interim Borgerhout die de stijgende lijn van de voorbije weken niet kon doortrekken in Charleroi. De Antwerpenaren gingen met 7-0 kansloos onderuit. CP Hasselt kon van het verlies van Borgerhout profiteren om in het klassement drie punten uit te lopen. Thuis werd Châtelet met 4-3 opzij gezet.

Houthalen-Genk kreeg Junkies Frameries over de vloer. De twee ploegen deelden de punten, 4-4. Er was ook een echt degradatieduel deze speeldag. Isola Hoeselt kreeg het bezoek van rode lantaarn PS Oostkamp. De thuisploeg wist aan het langste eind te trekken door met een nipte 4-3 te winnen. Door deze zege wipt Hoeselt over Rekem naar de twaalfde plaats.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties