Monaco lijdt eerste thuisnederlaag

Volg België nu via WhatsApp!

AS Monaco verloor in het eigen Stade Louis II met 0-1 van Lille, meteen de eerste maal dat ze thuis verliezen. Moussilou scoorde na 79 minuten het enige doelpunt van de partij.
Ook in Paris Saint-Germain-Toulouse viel er maar één doelpunt. De thuisploeg won van de hekkensluiter toen Ljubola na 28 minuten de score opende. PSG heeft nu nog 5 punten achter op Monaco, maar wordt op de voet gevolgd door Auxerre en Lyon (beiden op 2 punten), die het uitgerekend zondag tegen elkaar opnemen.
Sochaux en Marseille, beiden nog in de running voor Europees voetbal, lieten allebei kostbare punten liggen. Marseille geraakt tegen Le Mans (de voorlaatste) niet verder dan een scoreloos gelijkspel, en Sochaux bleef steken op een 1-1 tegen Bordeaux.