Camara is van Heusden-Zolder

Camara is van Heusden-Zolder
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 28-jarige Guineër Ousmane N'Gom Camara speelt vanaf volgende week voor neo-eersteklasser Heusden-Zolder. De Limburgers plukten de middenvelder gratis weg in Qatar.

KHZ moet zich dringend herpakken om het behoud veilig te stellen en handelde daarom snel. De centrale middenvelder was titularis voor Guinee op de jongste Africa Cup. Zijn land bereikte knap de kwartfinales. Camara maakte in alle vier de duels de negentig minuten rond. Hij was één van de sterkhouders op het middenveld. In ons land speelde Camara eerder al bij SV Waregem, Moeskroen en KV Mechelen. Geert Thijs, speler van de Limburgse derdeklasser Bocholt, speelde met Camara samen bij KV Mechelen. ''Camara is een dikke aanwinst voor Heusden. Hij is bijzonder hard in de duels, maar fair. Hij werkt veel, beschikt over een goede techniek en de juiste mentaliteit. Echt iets wat ze kunnen gebruiken in de strijd om het behoud. Nu ik weet dat hij bij Heusden speelt, ga ik hem zeker nog eens opzoeken.''

Camara is een landgenoot van Oulare, die zo de integratie kan bevorderen. Hij is inzetbaar vanaf de 25ste speeldag thuis tegen Westerlo. Komende zaterdag trekt Heusden-Zolder naar Anderlecht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties