STVV-fans komen weer op voor goede doel

STVV-fans komen weer op voor goede doel
Foto: © SC

De STVV-Fans blijven opkomen voor het goede doel na de acties voor Materiaalmeester Benny Liebens nu ook Benefietactie voor een Leukemiepatientje.

Jeffrey, een 7 jarig-jongetje lijdt aan leukemie. Het goede nieuws is dat hij volledig kan genezen over een tijdspanne van 2 jaar. Dat dit een kostelijke bedoening is weet u allen, daarom worden er vanavond voor, tijdens en na de match steunkaarten verkocht aan € 2,50. Tevens is er op Paasmaandag 12 april een pannenkoekendag voorzien in het Kazelhof te Schurhoven. Jeffrey is de kleinzoon van Nicole Heeren, de vroegere uitbaatster van het clubhuis de Hel van Staaien. Jeffrey, zijn familie en vriendjes danken u van harte voor u steun!

Ook de actie, ten voordele van Ben Liebens die aan de ziekte van Duchene lijdt, loopt nog steeds. Fan Club Grankanaria organiseerde in samenwerking met veilingsite Yezzz.com en alle STVV-Fans een veiling van unieke voetbalshirts. De opbrengt van deze veiling gaat integraal naar het fonds van de familie Liebens (Sint-Truiden) waarmee de aankoop van een rolstoel en de verbouwingskosten voor de woning zullen gefinancieerd worden om zo het leven voor Ben wat aangenamer en makkelijker te maken.

De actie loopt nog tot eind april op www.yezzz.com er zijn shirts in aanbieding van ondermeer: Raul, Pavel Nedved, Ronaldinho, Alin Stoica, Vital Borkelmans, Clubshirts van o.a. Schalke 04, Lens, Feyenoord, Parma, Club Brugge en veel veel meer.

U kan Ben ook steunen door een gift op rekeningnummer 953-0599213-13 met als melding ' Ben Liebens Rolstoel'. Wil u de familie Liebens steunen door iets te schenken voor de veiling, mail dan even met je voorstel naar steunbenliebens@hotmail.com

Voor meer info i.v.m. deze actie kan u terecht op www.grankanaria.be
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties