Copa is een wereldkeeper

Copa is een wereldkeeper
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De meningen na de wedstrijd Beveren-Germinal Beerschot zijn verdeeld. Marc Brys, trainer van Germinal, had de drie punten liever mee naar Antwerpen genomen. Beveren-trainer Herman Helleputte vindt de puntendeling dan weer correct.

'Onze betrachting was om de spelers van Beveren te beletten een goed gevoel te krijgen in de loop van de wedstrijd. De Ivorianen zijn daar gevoelig aan. We hanteerden gepast de hoge pressing om de thuisploeg vroeg vast te zetten. Volgens mij zijn we daar in geslaagd. We kregen ook enkele mooie kansen maar er stond een wereldkeeper in het doel bij Beveren. Ik had vandaag de drie punten graag meegenomen. De rode kaart van Eboué Emmanuel kwam spijtig genoeg te laat in de wedstrijd. Ik vond de kaart trouwens verdiend,' aldus Marc Brys.

'Ik heb vandaag een minder Beveren gezien. Kaiper zat niet in de wedstrijd. We hadden last van de hoge pressing van Germinal Beerschot en kwamen daardoor niet in ons spel. Het hanteren van de buitenspelval werd ons bijna fataal. Ik had mijn spelers nochtans verwittigd daarmee op te passen. Of mijn spelers al met de wedstrijd voor de beker tegen Anderlecht in hun hoofd zaten denk ik niet. Tot slot vind ik het gelijkspel een juiste weergave van de wedstrijd.' zegt Helleputte.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties