Leekens voelt afscheid naderen

Leekens voelt afscheid naderen
Foto: © SC

Vanavond Moeskroen - Club Brugge



Vanavond staat er met Moeskroen - Club Brugge meteen de topper van de 31e speeldag op het programma. Voor Moeskroen is het in ieder geval nog een belangrijke partij, al was het maar om het gerommel binnenskamers te doen ophouden. Trainer Georges Leekens liet namelijk weten dat hij waarschijnlijk volgend jaar trainer wordt bij een andere ploeg. 'Meer dan waarschijnlijk zelfs. Ik voel dat bepaalde mensen hier al vergeten zijn wat ik voor de club gedaan heb,' aldus Leekens.

Ook voor Club een belangrijke partij met het oog op het tweede Champions League-ticket. Vanavond kunnen de Bruggelingen in Moeskroen hun eerste tegenstander kwijtraken. Volgende week volgt dan met Standard het tweede luik van een moeilijke twee weken. Bij Club krijgt de felgeplaagde Tim Smolders waarschijnlijk toch opnieuw speelgelegenheid. Het clubbestuur liet immers weten dat ze in geen geval Tim willen zien vertrekken volgend jaar.

Nog een derde partij volgt de wedstrijd van vanavond met belangstelling. Anderlecht is namelijk bij puntenverlies van de Bruggelingen zeker van de titel. Wakker liggen ze er echter niet van in Brussel. Deschacht: 'Ik zou liever zelf tegen Lierse zekerheid verwerven over de titel.' En ook Kompany blijft er rustig bij: 'Als we kampioen geworden zijn, zal er mij wel iemand bellen. Ik ga zeker zelf niet kijken.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties